Pääluottamusmieheksi?

12.11.2018


Jyty etsii pääluottamusmiestä pikaisesti. Nykyinen pääluottamusmies siirtyy vuoden alussa kuntayhtymään eikä siis voi olla kaupungin palvelukseen jäävien luottamusmies.

Oletko Järvenpään kaupungin työntekijä? Tunnetko kiinnostusta yhteisten asioiden hoitoon?

Jyty Järvenpää ry / 1.1.19 lähtien Jyty Keski-Uusimaa ry etsii pääluottamusmiestä pikaisesti. Nykyinen pääluottamusmies siirtyy vuoden alussa kuntayhtymään eikä siis voi olla kaupungin palvelukseen jäävien luottamusmies

Sopimustoiminta on viime vuosina siirtynyt yhä enemmän valtakunnan tasolta paikalliselle tasolle ja paikallisessa sopimisessa on luottamusmiehen, ja erityisesti pääluottamusmiehen rooli erittäin tärkeä - ilman luottamusmiestä paikallinen sopiminen on hankalaa tai mahdotonta.

 

Jytyn luottamusmiesvaalit 2018 toimitetaan marraskuun loppuun mennessä. Vaaleissa valitaan pääluottamusmiehet ja luottamusmiehet sekä heidän varaedustajansa. Luottamusmiesten toimikausi on kaksi vuotta 1.1.2019 - 31.12.2020

Saat maksuttoman koulutuksen, tukea ja rahallisen korvauksen. Uuden pääluottamusmiehen perehdytys ehditään tekemään vielä tämän vuoden puolella. Luottamusmiehen työ on hieno näköalapaikka, jossa on mahdollista vaikuttaa työpaikallasi tapahtuviin asioihin ja olla työkavereidesi tukena eri tilanteissa.

Ota yhteyttä Päivi Mänkärlään paivi.mankarla@jarvenpaa.fi tai Sirkku Lehtoon sirkku.lehto@jarvenpaa.fi