Jyty vaalit 2020 – Luottamusmiesvaalit ja Liittovaltuustovaalit

21.9.2020

Vuonna 2020 Jytyssä on kahdet vaalit sekä Luottamusmiesvaalit että Liittovaltuustovaalit

 

Luottamusmiesvaalit

 

Jytyn luottamusmiesvaalit lähestyvät. Tärkeää tietoa jäsenille ja ehdokkaaksi aikoville:

Jytyn luottamusmiesvaalit järjestetään sähköisenä vaalina marraskuun 2020 loppuun mennessä. Vaalit järjestetään marraskuussa.

Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin – seuraa siis kotisivuja ja yhdistyksen muuta tiedotusta.

 

Luottamusmiesvaalit: Jäsenelle

 1. huolehdithan, että yhteystietosi jäsenrekisterissä (https://www.jytyliitto.fi/fi/jasenyys/sahkoiset-asiointipalvelut/Sivut/default.aspx) ovat kunnossa viimeistään 16.10.2020.

  Sähköisen vaalin onnistumisen edellytyksenä on ajantasainen sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
   
 2. muista äänestää! Työpaikkasi luottamusmies tai pääluottamusmies valvoo sinun etujasi, on tukenasi mahdollisten erimielisyyksien selvittämisessä sekä edistää ja kehittää paikallista yhteistoimintaa.

 

Luottamusmiesvaalit: Ehdokkaaksi asettuvalle

 1. täytä ehdokassuostumuslomake ja toimita se vaalitoimikunnan sihteerille sirpa.kiuru@kerava.fi viimeistään 30.10.2020 mennessä
   
 2. jos olet vasta harkitsemassa ehdokkuutta ja haluaisit tietää lisää luottamusmiehenä toimimisesta, ota yhteys oman työpaikkasi luottamusmieheen ja kysy sinua kiinnostavista asioista
   
 3. ehdokassuostumuslomake löytyy Jyty Keski-Uusimaa ry:n kotisivuilta: https://jytykeskiuusimaa.jytyliitto.net/jyty-vaalit-2020-luottamusmies-j/

 

Liittovaltuustovaalit

 

Jyty Keski-Uusimaa ry:stä ehdolla Liittovaltuustoon on Arja Partanen. Arjan esittelyn ja tiedot liittovaltuustovaalien äänestämisestä löydät yhdistyksemme kotisivuilta:

https://jytykeskiuusimaa.jytyliitto.net/jyty-vaalit-2020-luottamusmies-j/

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa oman ammattiliittosi Jytyn päätöksentekoon. Äänestysaika Liittovaltuustovaaleissa alkaa 25.9.2020 klo 08:00 ja päättyy 8.10.2020 klo 20:00.

 

Vaali terveisin,
Jyty Keski-Uusimaa ry, hallitus
tiedottaja Saija Kuune