Krapin kesäteatterin viimeiseen näytökseen lippuja tarjolla

1.9.2021 klo 17:00

"Koukussa" Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 9.8.2021 mennessä.

Tervetuloa mukaan Krapin kesäteatteriin (Tuusulaan), katsomaan farssia ”Koukussa” Olemme varanneet keskiviikolle 1.9. klo 19.00 näytökseen lippuja.

Ennen näytöstä syömme ravintola Krapihovissa Suomalainen kesä-buffetin klo 17.00 – 19.00 ja väliaikatarjoilut klo 20.00 – 20.20 samasta paikasta.

Krapin katuosoite on Rantatie 2, 04310 Tuusula.

 

Taksikuski John Smith on suhannut vuosikaudet kahden vaimon, lapsen ja kodin välillä. Johnin kellontarkka kaksoiselämä uhkaa kuitenkin romahtaa, kun lapset Vicki ja Gavin tutustuvat netissä ja sopivat treffit! Kaikki keinot käytetään ja veltto alivuokralainenkin värvätään avuksi, kun Johnin on estettävä nuorten kohtaaminen, pidettävä vaimonsa erillään ja kaiken muun ohella koetettava pyörittää kahta kotiarkea kuten tähänkin asti.

"Tässä on vaakalaudalla molemmat mun perheeni!"

Brittifarssin kuninkaan Ray Cooneyn hittikomedia yltyy Ilkka Heiskasen ohjauksessa Krapin Kesäteatterissa käänne käänteeltä hullummaksi.

Rooleissa: Seppo Halttunen, Jussi Lampi, Anna-Leena Sipilä, Kalle Tahkolahti, Jari Vainionkukka, Elina Varjomäki, Kirsi Ylijoki

 

Lippuja on varattu 50 kpl meille Jytyläisille. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös, jos sinulla on jokin ruoka-aine allergia, ilmoitamme tiedot ravintolalle.

Olen nopea ja ilmoittaudu mukaan. Lähetä ilmoittautuminen viimeistään 9.8.2021 mennessä sähköpostilla: sirpa.kiuru@kerava.fi